5 Oktober

Godkväll, eller egentligen borde vi säga godmorgon gott folk!
Nu har vi äntligen fått vår blogg till att se ut som vi vill.
Precis som alla redan vet så har vi då våra sk "kändisbloggare" här i Sverige.

Först ut har vi Paulina som kallar sig själv för Paow.. Efter ha läst mycket om den här tjejen verkar hon vara en trogen vän.. Eller inte! Hon verkar kasta sina vänner efter en period, eller vad säger du Paow? Du var ju "bästa vän" med Amir och älskade honom så mycket.. Inte nog med det, utan att när du väl har kastat dina "älskade" vänner så ska du göra allt för att förstöra dom med, menar att slå på sina vänner låter inte så bra.

Amir som kallar sig själv för gaybloggarenGaybloggaren som vi alla känner till är ju inte en vanlig grabb, inte för att vi har något emot bögar eller vad du nu är, men man vet ju inte riktigt hur din sexulla läggning är eftersom det mesta från dig verkar vara bullshit eller har jag fel Amir?
Du lever ju trots allt på mat, mat och återigen mat, cigg och dina lögner ska vi ju inte glömma.. eller ska vi kalla det skitsnack som får dig att förlora alla dina vänner, rätta oss om vi har fel?

Natacha Peyre, man brukar väl säga good girl gone bad va? Men vår föredetta "glamourmodell" Natacha får sig själv att framstå som motsatsen, alltså bad girl gone good.. Är det verkligen så? Och kan lilla söta Natacha springa ifrån sitt förflutna föralltid? Det återstår bara att se, men vi tycker ni alla ska kika på de gamla avsnitten av Paradise hotel ;)

Vår kära Kissie eller hon heter ju Alexandra men hon verkar leva i förnekelse när det kommer till hennes namn och rätt så mycket annat i hennes liv ;)
Hon är ju rätt så känd för ett par saker.. det första är ju hennes "skönhetsingrepp" som aldrig verka ta slut undra hur hon kommer se ut som äldre? ska hela ansiktet läggas in för nya ingrepp, ska vi börja kalla henne för våran nya Michael Jackson här i Sverige eller? ( Okej borde inte tala om bortgångna människor, ber om ursäkt för det men ibland så blir det såhär) ?


Christopher "Krillebooi" Rahlenfeldt.
Jaa, vart ska man egentligen börja? Killen som påstår sig vara en av sveriges rikaste bloggare, eller är det verkligen så Christopher? Ja, vi har ju hört orden mytoman när det gäller dig, inte nog med det utan du ska tydligen också vara kleptoman. Istället för att kalla sig själv "sveriges rikaste" borde ordet rikaste ersättas med falskaste.

Sist men inte minst har vi vår älskade Dessie, inte minst men hon är trots allt sveriges yngsta storbloggare. Vi känner ju igen henne för att vara Kissies wannabe, eller det kanske är tvärtom? Dessie är iallafall en av Kissies största konkurrent. Dessie är också Paow's bästa kompis, eller ja.. Det går ju från och till vi väntar bara på nästa smaskiga bloggkrig, det lär ju utbryta när som helst då både Dessie och Paow har ett rykte som säger att de gillar att pilla på varandras killar ;)

Älsklingar antagligen så snurrar det runt i era huvuden att vi är avundsjuka men sötnosar vi älskar bara att hata er!
Kolla in imorgon för kommande inlägg, smaskigare än detta, promise;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0